Et kapittel er lukket - et nytt åpnes

Hei alle sammen som har fulgt denne bloggen det snaue året den har eksistert.
Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere, jeg har valgt å bli endel av Team Colibri. Team Colibri er i mine øyne Norges beste og mest anerkjente blogg innen sportsfiske, marin elektronikk, båt- og båtutstyr. Særlig biten som går på marin elektronikk har gjort Team Colibri kjent langt utover Norges grenser, spesielt takket være "bloggpappaen" Erik Grimsøen.


Når man får tilbud om å være en del av et slikt miljø takker man bare ikke nei.

Hva betyr dette for Team Krokodille?
  1. Blogg, Facebookside og Instagramkonto blir foreløpig bli liggende åpne, men vil ikke lenger holdes oppdatert. 
  2. Kartprosjektet mitt kommer ut i en ny og forbedret versjon som også er landsdekkende. Hvilken plattform kartene vil bli gjort tilgjengelig på er ikke avklart pr. d.d.
Jeg kommer til å fortsette å skrive om de samme tingene, men nå blir dette publisert av Team Colibri. Forøvrig blir det lite endringer, jeg og Heidi kommer fortsatt til å delta på gjeddekonkurranse i Aremark og jeg kommer fortsatt til å fiske abbor i Stordammen og hvitting fra brygga i Tønsberg med ungene. Så er jeg sikker på at jeg kommer til å utvikle meg som sportsfisker og øke kompetansen min innen marin elektronikk og båt- og båtutstyr generelt gjennom miljøet i Team Colibri.

Jeg håper at så mange som mulig av dere ønsker å bli med meg over og følge med på hva jeg driver med videre der!


Vi sees!

Hilsen Atle

Kommentarer